Begär ett nytt lösenord via e-post

Om du glömt ditt lösenord

Om du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt på följande sätt:

 1. Fyll i ditt personnummer och den e-postadress du angav när du skapade ditt konto. De två fälten måste matcha varandra, annars skickas inget nytt lösenord.
 2. Klicka på Begär nytt lösenord.
 3. Ett nytt lösenord skickas till den angivna e-postadressen.
 4. Du får meddelande om att ändringen lyckats - Ett nytt lösenord har skickats till angiven e-postadress.
OBS! Det kan hända att e-posten fastnar i skräpfiltret. Titta i skräpposten om du inte får e-posten i din inkorg. Avsändare är noreply@gotit.se.

Har du inget konto?

För att du ska kunna använda Alvis måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

Nyheter

 • Problem med din ansökan?

  2017-04-18

  Du kan kontakta Per-Erik Ekberg om du får problem med att genomföra din ansökan. Använd gärna kontaktformuläret längst ned till vänster på sidan. Var så detaljerad som möjligt när du beskriver problemet.

 • Komplettera ansökan

  2017-04-18

  Om du vill komplettera ansökan med bilagor efter att den sänts in måste du logga in. Sen klickar du på länken "Mina bilagor" högst upp till höger. Datum för uppladdningen noteras och de kopplas automatiskt till den eller de ansökningar som är aktuella. Vill du knyta ett brev till en specifik ansökan? Låt det synas i filnamnet.

 • Skyddad identitet

  2017-04-18

  Den som har skyddad identitet av något slag ska inte ansöka online. Man kan i stället kontakta oss via kontaktformuläret nedan för vidare instruktioner.

 • Har du bytt adress, telefon eller mail?

  2017-04-18

  Uppgifter om epostadress och alla telefonnummer ändrar du själv genom att logga in och klicka på "Mina grunduppgifter" högst upp till höger. När du kommit så långt ser du länken "Ändra" intill personuppgifterna. Adressuppgifter hämtar vi från folkbokföringen, så dem kan du inte ändra. MEN du måste tala om för oss att vi ska uppdatera registret. Enklast är att använda kontaktformuläret här nedanför.

 • Måste du avbryta din utbildning?

  2017-04-18

  Det händer ibland att man måste ändra sina planer. Om det är så illa att du måste avbryta en utbildning som du är antagen till, så ska du kontakta oss med information om utbildning, namn och personnummer. Det går bra att använda kontaktformuläret längst ned till vänster på sidan. Skicka i första hand till din utbildningsledare, men även Anna Sjöström kan ta emot sådan information.

Alvis logo Alvis från Gotit